promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felemás, vízifocival tarkított meccs Újpesten
Borítókép:  MTI Fotó: Kovács Tamás
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az OTP Bank Liga aktuális fordulójának szombati játéknapján több mérkőzést is rendeztek. Ezek közül az Újpest-Budapest Honvéd találkozó emelkedett ki. A mérkőzésen akadt minden, mi szem-szájnak ingere, ami főleg a pályára zúduló hatalmas zivatarnak köszönhető.

Az első negyvenöt percben inkább az Újpest akarata érvényesült. A hazaiak főleg szélen tudták megbontani ellenfelüket, de a beadásokból nem alakult ki komolyabb helyzet. Míg a Honvéd főleg a gyors Danilóra és Holanderre épített ellentámadásainál. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a csapatok finoman szólva sem voltak pontosak, rendre hibák csúsztak az átadásokba. A kilátogatók tehát joggal lehettek több alkalommal is mérgesek. Az első játékrészt tehát a pontatlanság, ugyanakkor a sok fizikai kontaktus jellemezte.

Aztán jött az égi áldás a második félidőre, amely több különös versenyszámot is hozott magával. Akadt pocsolyakerülési, gyors lefekvés-felkelés verseny, de abban is rivalizáltak a felek, ki tud messzebbre csúszni. Érdekes, a nem túl könnyű felületű pálya arra ösztökélte a focistákat, hogy koncentráljanak a passzoknál. S lám, jóval több jó pontos passzt is lehetett feljegyezni a második játékrészben, mint az elsőben. Ezzel együtt a mérkőzés is izgalmasabb lett, bőven akadt mindkét oldalon lehetőség.

Ám a katarzis, azaz a gól elmaradt – igaz, Novothny Soma szerzett egy lesgólt, amiről a visszajátszás alapján kiderült, szabályos találat volt. A mérkőzés azonban 0-0-val ért véget.

A 7. forduló további eredményei

MTK-Kisvárda 0-1

DVSC-Haladás 1-1

DVTK-Paks 0-0

Mezőkövesd-Puskás Akadémia 2-0

A Ferencváros-Videoton rangadót vasárnap este rendezik.

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás