promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A Vidi az elmúlt két hónapban bizonyított”
Borítókép:  MTI/AP/PÉTROSZ JANNAKURISZ
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mint arról portálunk is beszámolt, a MOL Vidi FC 3-2-es összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligája play-off körében az AEK Athén ellen. A székesfehérvári együttes így az Európa-liga főtábláján folytathatja.

A magyar csapat vezetőedzője az 1-1-es athéni döntetlen után jelezte, büszke csapatára, de szomorú is, hogy nem sikerült a BL-csoportkör.
Igaz, szinte senki sem számított arra, hogy egyáltalán idáig eljutunk. Ma is láthattuk, hogy ez a csapat igazi harcosokból áll, a játékosok mindent kiadtak magukból. Emelt fővel, büszkén kell hazamenniük, és remélem, hogy Magyarországon is büszke rájuk mindenki
fogalmazott a molvidi.hu szerint Marko Nikolics.

Hozzátette, talán a görög újságírók és szurkolók sem számítottak arra, hogy az utolsó percig nagy problémákat okoz majd a Vidi a helyi bajnokcsapatnak.

„Azt nem állítom, hogy mi voltunk a jobb csapat a két meccs alapján, de úgy gondolom, hogy rosszabbak sem voltunk. A két párharc alatt legalább tíz nagy helyzetünk volt, de csak két gólt szereztünk” – tette hozzá.

A csapatkapitány, Juhász Roland a lefújást követően pedig arról beszélt a klub hivatalos oldalának, hogy együttes az elmúlt két hónapban bizonyította, hogy joggal szerepelhet ősszel az Európa-ligában.

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás