promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itthon forrnak az indulatok, eközben McEnroe Fucsovicsról: „Élete formájában van”
Borítókép:  AFP Photo/Fabrice COFFRINI
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az augusztus 27-i nap nemcsak arról nevezetes, hogy 235 éve az első hidrogéngázzal töltött léggömböt 22 km megtétele után félelmükben az emberek szétverték, hanem arról is, hogy 2018 ezen napján indul útjára a US Open. A kemény pályás Grand Slam-torna, amelyen két magyar versenyző is szerepel.

A hosszabbítás.hu-nak pedig sikerült kifaggatnia John McEnroe-t, az amerikaiak hétszeres Grand Slam-győztes teniszlegendáját Fucsovics Mártonról és Babos Tímeáról. (Arról, hogy a napokban milyen konfliktus alakult ki a magyar tenisz és a sportolók között, itt és itt olvashat.)

Szóval álljanak most itt a legendás játékos gondolatai:
Tímeát láttam edzeni, nagyon szépen ütötte a labdákat és motiváltnak tűnt. Márton elképesztően jó erőben van, nagyon elkötelezett és profi. Ausztráliában lenyűgözött a menetelése, bejutott a negyedik fordulóba, azóta pedig volt még néhány remek eredménye. Mára egyértelműen kivívta magának a tiszteletet a touron, élete formájában van. Hatalmas eredmény lenne számára, ha a US Openen hasonló eredményt érne el. Tímeának is jó esélyei vannak, rendkívül tehetséges, és nyilvánvalóan szeret versenyezni. Így azt mondom: a US Openen is jó lehet.
Mint ismert, Fucsovics Márton a torna esélyesével, Novak Novak Djokoviccsal kezd, míg Babos Tíma Daria Kasatkinával találkozik.

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás