promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tiltakozó Vidi-tábor edzésen lepte meg csapatát
Borítókép:  Forrás: RBD Ultras Facebook-oldala
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Vidi szervezett szurkolói csoportja bojkottálja a mérkőzéseket, de nem bírták tovább a távollétet a csapatuktól: a hétfői edzésre egész komoly létszámban látogattak ki.

A Red Blue Devils, vagyis a csapat szurkolói csoportjának Facebook-oldalára kikerült egy videó is, ahogy a bő száz drukker kivonul a Vidi edzőpályája mellé énekelve, szurkolva.


A játékosok odaballagtak és lepacsiztak a görögtüzet gyújtó fanatikusokkal, a vezérszurkoló pedig elbeszélgetett Juhász Rolanddal, a csapatkapitánnyal.

Az RBD azóta nem jár ki a MOL Vidi FC mérkőzéseire, amióta Garancsi István tulajdonos nyáron átnevezte a csapatot Videotonról MOL Vidi FC-re. Rettentően berágtak Garancsira, több száz fős demonstrációt is tartottak Székesfehérváron utcáról utcára vonulva. A tiltakozás nem szűnt meg, van hogy egy alsóbb osztályú német csapat meccsén tűnik fel egy tüntető transzparens, de a Vidi ideiglenes otthonában, a felcsúti Pancho Arénában is ott lóg a mérkőzések előtt.

videoton szurkoli demo2

A szurkolói ellenállás természetesen a játékosoknak is rossz, hisz a hazai tábor nélkül hiába telt meg szinte teljesen a Pancho Aréna a Malmö elleni BL-visszavágón, a maroknyi svéd szurkoló hangosabb volt, mint a vendéglátók. És persze az RBD-nek sem lehet túl szívderítő, hogy szurkolhatna élőben is a Bajnokok Ligájában menetelő csapatának – ez azonban az ő döntésük volt.

A MOL Vidi szerdán az AEK Athént fogadja a Groupama Arénában. Azért ott, mert a BL-selejtezők 4. fordulójában már csak egy ilyen méretű stadionban lehet vendégcsapatot fogadni.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás