promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi zenei képességeiről eddig mit sem tudtunk
Borítókép:  Forrás: the18.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Lionel Messi futballpályán megtapasztalt képességeire felesleges sok szót fecsérelni, csak Aranylabdából több van neki, mint másnak állatkerti belépőből. Visszafogott gólörömei, s az, hogy jórészt alig mutat érzelmeket a gyepen, elterjesztette a pletykát, hogy az argentín sztár már-már autizmusba hajló jegyeket mutat. Természetesen ilyen orvosi papírja tudomásunk szerint nincs, de ha mégis lenne, mindenki megnyugodhat, a zeneterápia ugyanis az orvostudomány jelen állása szerint segít ezen a betegségen (is).

Az Oh my goal Facebook-oldal remek videógyűjtést tett közzé a minap. Messivel kezdődik a sor: a támadó csinos zakóban ül a zongora mellett, és csodás hangokat csal elő a beillentyűk alól. Érdemes megnézni, a korszakos zseninek eddig leginkább egészen döbbenetes labdás képességeit csodálhattuk, esetleg a családjáról érkeztek fotók, de zenei készségéről nem voltak információk. Most vannak, mindenki kattintson!


A felvétel nem áll le Messinél, a világ legjobb játékosai sorra bukkannak elő, ki-ki a maga zeneeszközével nyújt maradandót. Messi után rögvest az isteni Pelé következik, aki gitározik, s közben halkan dúdol portugálul. A hangja nem Pavarottié, nekem Paul Newmant juttatta eszembe a Bilincs és mosolyból.

David Luiz kártyatrükkje a Chelsea öltözőjében kevéssé kapcsolódik a zenéhez, Kevin-Prince Boateng „Michael Jackson”-os mozdulatai a San Siróban annál inkább. Lenyűgöző, amit a ghánai művel, tökéletes imitátor.

Ronaldinho kongázása élményszámba megy, bár nem meglepő, brazilként ő szambázni is remekül tud, a dob és a tánctípus kéz a kézben jár.

Petr Cech-nek nem csupán a kapuban jók a reflexei, a dobszett mellett is úgy pörög a keze, mint egy robotgép.

S, ha már dél-amerikai játékossal kezdődött, fejeződjön is be egy dél-amerikaival a videó: az immár manchesteri csatár, Alexis Sanchez Messihez hasonlóan zongorán búcsúzik – gyertyafény mellett.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás