promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egykori Premier League-játékost igazolt a Honvéd
Borítókép:  Forrás: honvedfc.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Igaznak bizonyultak az NSO értesülései, a Budapest Honvéd ugyanis honlapján jelentette be: David N'Goggal két éves szerződést kötöttek.

A nyurga francia játékos a futball alapjait hazájában, a Paris Saint-Germainnél kapta. A jelenleg katari olajmilliárdokkal kitömött klubnál pöttyintett is 69 Ligue1 mérkőzésen 11 gólt. Volt korosztályos válogatott is, majd jött a Premier League és a Liverpool. A Vörösök 1,5 millió euróért szerezték meg, s kaptak érte – minden sorozatot figyelembe véve – 19 gólt. Hogy milyeneket, azt az alábbi videóban meglesheti:


A most 29 éves játékos a Liverpooltól a Boltonhoz került, ahol 16 gólig és 12 gólpasszig jutott, majd jött az eltűnési fázis 99 Premier League-mérkőzéssel és 4461 perccel a lábában. Ezután az akkor másodosztályú Swansea Cityhez igazolt, ahol azért még megmutatta, hogy van benne potenciál, de innen két év után továbbállt, hogy aztán kicsit bejárja Európát.

Játszott a francia Reims csapatában, majd jött a görög Panoinos és a skót Ross County – utóbbi kettő nem épp nagynevű együttes.

Most pedig szabadon igazolhatóként csapott le rá a Honvéd, így majd Danilo éktársaként rohangálhat a minőségi magyar gyepen.

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás