promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő bejelentést tett a Red Bull
Borítókép:  Forrsá: nine.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Javában zajlik a Forma-1 aktuális idénye, azt azonban már tudni lehet, hogy a Red Bull nem hosszabbít szerződést pilótájával, Daniel Ricciardóval. A hírt maga az istálló közölte szűkszavú közlemény formájában.
Tiszteletben tartjuk Daniel döntését és köszönettel tartozunk neki, amiért munkájával nagy és fontos szerepet játszott a csapat életében 2014 óta. Több lehetőségünk is van, ám egyelőre folytatjuk a keresést, hogy megtaláljuk Max Verstappen megfelelő csapattársát a következő szezonra
– áll a közleményben.

Sportági értesülések szerint Ricciardó esetleg a Ferrarinál folytathatja pályafutását. Aztán érkezett a hír, hogy a pilóta a Reanult gyári csapatához írt alá a következő szezonra:
Talán karrierem egyik legnehezebb döntése volt ez, de azt gondolom, eljött az ideje a frissítésnek és annak, hogy új kihívások elé nézzek. Tisztában vagyok vele, hogy a Renault-nak még sok kell hozzá, hogy a célját megvalósítva a legmagasabb célokért küzdjön a sportágban, de lenyűgöző az elmúlt két évben mutatott teljesítménye. Ráadásul, minden alkalommal, amikor a Renault az F1-ben szerepelt, végül mindig elhódította a világbajnoki címet. Remélem, hogy a pályán és azon kívül is tudom majd a csapatot segíteni ezen az úton.
(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás