promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy napra te is lennél focista feleség
Borítókép:  Forrás: The mega agency
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Cesc Fabregas, a Chelsea középpályása még májusban vette feleségül Daniella Semaant. A 43 éves hölgy a milliárdos libanoni üzletember, Elie Taktouk neje volt 2011-ig, két gyermekük született. Beleszeretett a spanyol futballistába, a románcból pedig nem csak három gyermek, de házasság is lett utóbb. A partira azért kellett várni, mert volt egy fránya foci-vb Oroszországban.

A pár nem aprózta el a júliusra halasztott esküvői mulatságot, Ibizán, egy csöppnyi szigeten találták meg az ideális fészket. A labdarúgó felesége Instagramra még egy rövid „művészi” videót is kitett a keddi buliról, ahol tűzijátéktól fotófalon át minden volt, kis túlzással még a kilincs is fehéraranyból készült a kacsalábon forgó palotában.

 

What i found in you is the love i always dreamed of @cescf4bregas ?❤️ big thank you to @pulseproduction

Daniella Semaan (@daniellasemaan) által megosztott bejegyzés,


A Fabregas-család természetesen nem egyedül ünnepelt. Az egykori barcás, arsenalos csapattársak különgéppel célozták meg a lakodalom helyszínét, pazarra sikeredett a felhozatal. Thierry Henry mellett Lionel Messi, Luis Suárez, Jordi Alba, John Terry is jelen volt a jeles eseményen.

fabregas eskuvo henry

A legviccesebb öltözéket szerintem a friss világbajnok, a világ egyik legjobb védekező középpályása, N'Golo Kanté választotta.

fabregas eskuvo kante

Mivel Semaan asszony Part 1 címmel látta el az esküvői felvételt, jöhetnek még nyalánkságok a későbbiek során. Alig várjuk.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás