Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Alex Ferguson videón köszönte meg, hogy megmentették az életét

Alex Ferguson videón köszönte meg, hogy megmentették az életét

Sport & Szabadidő

Alex Ferguson videón köszönte meg, hogy megmentették az életét

Sport & Szabadidő

Promotions 14:45
Az egész futballvilágot sokkolta, amikor idén május 5-én Sir Alex Fergusont agyvérzéssel kellett kórházba szállítani. A gyors és magas színvonalú ellátásnak, illetve az életmentő műtétnek köszönhetően a Manchester United valaha volt legeredményesebb edzője életben maradt, egyre jobb állapotban van.

Sőt, a 76 éves skót mester olyannyira jó egészségnek örvend, hogy videóüzenettel jelentkezett a klub közösségi oldalain. Ez az első megszólalása azóta, hogy kórházba kellett vinni.

„Először is szeretnék köszönetet mondani a Salford Royal és Alexandra kórház személyzetének. Higgyenek nekem, a kórház dolgozóinak gondos munkája nélkül ma nem ülnék itt. Szóval nagyon-nagyon köszönöm nekik a családom nevében is.

Emellett szeretnék alázattal köszönetet mondani azokért a jókívánságokért is, melyeket a világ minden pontjáról kaptam. Sok erőt adtak nekem. Köszönöm, hogy szurkoltak nekem.

Végezetül: vissza fogok térni a lelátóra a szezon későbbi szakaszában, addig is sok sikert kívánok Josénak (José Mourinho a Manchester United vezetőedzője), és a fiúknak. Nagyon köszönöm!”Sir Alex manchesteri időszakának 26 éve alatt 38 trófeát nyert a csapattal, közte 13 angol bajnoki címet és két Bajnokok Ligája serleget.

(Gaba)

Borítókép: Forrás: Twitter