promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Szégyenletes, amit Neymar művelt”
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A dán futball legendás alakja, Peter Schmeichel minap az orosz RT televízió vendége volt, ahol kifejtette summás véleményét Neymar Mexikó elleni „teljesítménye” kapcsán.

„Édes istenem, ő lett a meccs embere” – mondta, hozzátéve, hogy szégyenletes, amit a brazil művelt, úgy tűnt a halálán van.

„Azt gondoltam, ennyi volt, a következő pillanatban hordágyra teszik, és azonnal viszik a kórházba, nem is látjuk többé a pályán” – fogalmazott.

A dán labdarúgó egyébként erről a jelentről beszélt:
  

Azzal folytatta, hogy ismerjük ezt a karaktert, ahogy a kamera megtalálja a meccs után, máris szerepelni kezd. „Ezt látva csak az jut eszembe, bárcsak ne látnám többé játszani. Mert nézni is idegesítő” – emelte ki. 

Mint kifejtette, ez a színészkedés megy most mindenhol. Ennek pedig következménye van. „Van egy 8 és egy 11 éves gyerekem. Mikor elmegyek megnézni a meccsüket, tudod mit látok? Ugyanazt mint Neymarnál. Minden alkalommal, amikor szabálytalankodnak velük szemben” – mesélte Schmeichel rávilágítva arra, hogy mindez nincs rendjén, nincs erre szükség a futballban.

Ide kattintva találja a torna teljes menetrendjét, valamint a mérkőzések eredményeit!

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás