promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bombameglepetés! A vb-címvédő Németország kikapott Mexikótól
Borítókép:  colossusbets.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világbajnokság eddigi mérkőzéseihez képest hatalmas iramban indult a találkozó, azonban meglepetésre a nagyobb helyzetek a németek kapuja előtt adódtak. A mexikóiak nem ijedtek meg az árnyékuktól, bátran támadtak, többször át tudták játszani a Boateng irányította európai védelmet, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott.

A címvédő többet birtokolta a labdát, de támadásai erőtlenek voltak. Egy gyors kontrával elment a közép-amerikai válogatott és Hirving Lozano révén a mérkőzés 35. percében a vezetést is megszerezte. A németek a hátrány tudatában tekertek egyet a fordulatszámon: Kroos szabadrúgását Ochoa a keresztlécre tolta, de egyenlíteni nem sikerült.

A második félidőben nem változott a játék képe: német fölény, gyors mexikói ellentámadások, amelyek fokozatosan csökkentek. A vb-címvédő úgy játszott, mintha biztos lenne abban, hogy egyszer csak begyömöszölik a labdát az ellenfél hálójába.

Az idő előrehaladtával a német válogatott védői is támadásba lendültek, így a zöld mezes csapat többször is kijött a szorításból, de már nem igazán volt erejük arra, hogy egy-egy kontrát végigvigyenek. Brandt révén még lőtt egy kapufát a regnáló világbajnok, de ez kevés volt, hogy elkerülje a vereséget.

F csoport,
Moszkva, Luzsnyiki Stadion
Németország–Mexikó 0-1 (0-1)
Gólszerző: Lozano '35

Ebben a cikkben a vasárnap főmérkőzésének ígérkező Brazília–Svájc összefoglalóját olvashatják!

A nap első mérkőzésén pedig a jobban és összeszedettebben játszó Szerbia egy gyönyörű szabadrúgásgóllal legyőzte Costa Rica válogatottját (1-0).

Ide kattintva találja a torna teljes menetrendjét, valamint a mérkőzések eredményeit!

(Tuser Krisztián)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás