promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi lesz a Liverpool kapusával egy ilyen BL döntő után?
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Karius hibái:

51. perc: Karius óriási hibája miatt vezetést szerzett a Real Madrid: a Liverpool német kapusa megfogta az előreívelt labdát, majd ki akarta dobni, de a közelben álló Benzema kinyújtott lábát találta el, amelyről a kapuba pattant (1-0).


83. perc: Bale távolról lőtt kapura, nem túl veszélyes kísérleténél Karius ismét nagyot hibázott, nem tudta megfogni a labdát (3-1).


A Liverpool kapusa nem éppen így akart volna bekerülni a BL történelembe, de sajnos hibái a jövőjét is megpecsételték. Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője együtt érez Kariusszal és támogatja is: „Remek srác, most viszont meg kell birkóznia ezzel, ahogy nekünk is. Mindenesetre természetesen mi támogatni fogjuk őt, ez nem is lehet kérdés.”

Mark Lawrenson BBC szakértő viszont kimondta, amit ki kellett: „Klopp hiába támogatja őt, de Karius nem elég jó a Liverpoolhoz. Nem látom azt, hogy újabb lehetőséget kapna a csapatnál.” Lawrenson személyes érzelmek kötik a Poolhoz, mivel 1984-ben nyert BEK-et velük.

A kapus már halálos fenyegetéseket is kapott a szurkolóktól, akik nem bírták lenyelni a hibáit. Van köztük olyan súlyosságú is, amit a rendőrség is vizsgál.

Loris Twitterén leírta, hogy nem tud aludni, és mindig újra lejátszódnak a jelenetek a fejében. Tudja, hogy hibázott, és csalódást okozott, ha tehetné, visszaforgatná az időt. A szurkolóknak még így is megköszönte a támogatást, mivel azért a többség mellette áll.

Kariusnál már az első 51. perces hibánál eltörhetett valami, és valószínűleg nem tudott úgy koncentrálni, ahogy kellett volna. Pedig látszott rajta, hogy az egyenlítésnél megnyugodott, de 2-1-től megint jött a hullámvölgy. Kitartást kívánunk neki, és persze azt, hogy fejben fel tudja majd dolgozni ezt a döntőt. Nagyon nehéz lesz.

A spanyol csapat 13. alkalommal lett a BEK, illetve a Bajnokok Ligája legjobbja. A Liverpool hatodszor győzhetett volna. Az újabb madridi diadallal Zinédine Zidane lett az első edző, aki sorozatban három BL-t nyert. (Torony; MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás