promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két újabb bajnokságot szerzett meg a Spíler TV
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az már biztos volt, hogy a Spíler megszerezte a Bajnokok Ligája jogokat, vagyis az M4 Sport mellett ők fogják adni a maradék BL párharcot: „Az UEFA-val kötött hosszú távú szerződés értelmében a 2018 és 2021 közti szezonokban a TV2 Csoport nézői is láthatják a legrangosabb európai kupaküzdelem mérkőzéseit. Minden forduló minden játéknapján lesz Bajnokok Ligája-közvetítés.”

Ugyebár a rengeteg meccshez kell a több csatorna, így nemsokára megkapjuk a csomagba a Spíler 2 és Spíler 3 csatornákat is.

Andy Vajna tévétársasága innentől két bivaly erős bajnokságot is elhozott, vagyis a spanyolt és az olaszt. Előbbit valószínűleg soha senki sem hitte volna el, hogy valaha sikerül elcsaklizni a Sport TV-től, de megtörténik. A Sport TV azért nem marad nagy bajnokik nélkül, mivel a háttérben megszerezték a német bajnokságot az Eurosporttól. A Digi Sportnak viszont megadják a kegyelemdöfést, ugyanis az olasz bajnokság elhalászásával alig marad erős tartalom a csatornánál.

„A Bajnokok Ligája, a Premier League, az NHL és a Moto GP mellett a világ – sokak által - két legjobb klubcsapatát felvonultató spanyol bajnokság, a La Liga, valamint az olasz bajnokság, a Serie A is a TV2 Csoport kínálatát erősíti ősztől. A két bajnokság mérkőzései a két új csatornán, a Spíler2-n és a Spíler3-on lesznek láthatók” – írta a TV2 a közleményben.

A Spíler most visszaadja azt a Diginek, amit ők csináltak anno, vagyis csak náluk lehetett látni a Digi Sportot, így sokan nem tudták nézni a Premier League meccseket. Most fordult a kocka, a Spílernek esze ágába sincs bekerülni a Digi csomagjába. Hogy ez a jövőben változni fog-e, arról nincsen még információ, és az emberek többsége dühös is emiatt. Jelenleg úgy látjuk, lehet hogy jobban járnak, ha felkészülnek a szolgáltató váltásra.

A kupasorozatok közül az FA-kupát szintén elhozta a Spíler a Sport TV-től, a német viszont marad náluk. Az Olasz Kupa a Diginél lesz, a Spanyol Kupa és az Angol Ligakupa azonban még nem kelt el. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás