promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indul a Budapesti tenisztorna
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A világranglistán 59. Fucsovics Márton alanyi jogon kapott helyet a legjobbak között, míg a hétszeres magyar bajnok Balázs Attila (184.), valamint a 18 éves Piros Zsombor (471.) szabadkártyásként lehet ott a legjobb 32-ben. Utóbbi játékos pályafutása során először szerepelhet főtáblán az ATP Touron.

A selejtezőben két hazai teniszezőnek szurkolhatnak a nézők a Kopaszi-gáton, Valkusz Máté (612.) és Nagy Péter (525.) is szabadkártyát kapott a szervezőktől.

Visszalépések

Az ukrán Alekszandr Dolgopolov az Australian Open után jelentette be, hogy csuklósérüléssel bajlódik, ezért a teljes észak-amerikai kemény pályás időszakot kihagyta, de mint már tudjuk, a budapesti salakos versenyen se tud részt venni. Helyére az üzbég Gyenyisz Isztomin került a főtáblára.

A szerb Filip Krajinovic, aki a világranglistán jelenleg 27., lábsérülés miatt mondta le szereplését. A 26 éves Krajinovic idei legjobbja egy elődöntős szereplés volt Dubajban.

Novak Djokovic először úgy döntött, hogy itt akarja tesztelni magát a salakos szezon előtt, de végül mégis a katalánok szabadkártyáját fogadta el.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás