promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy Arsenal Wenger nélkül
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az angol élvonalbeli Arsenal bejelentette, hogy az együttest 1996 óta irányító Arsene Wenger az idény végeztével lemond menedzseri posztjáról. Bizony, Wenger 22 évig koptatta az Arsenal kispadját, és ezalatt 17 trófeát tudott bezsebelni.

„Alapos gondolkodás és a klubbal való egyeztetés után úgy érzem, ez a megfelelő idő arra, hogy a szezon végeztével lemondjak – idézi az NSO Wenger szavait, amit az Arsenal hivatalos honlapján tettek közzé. – Hálás vagyok, hogy ennyi éven át szolgálhattam a klubot. Teljes odaadással és becsületesen irányítottam a csapatot. Szeretnék köszönetet mondani a stábnak, a játékosoknak, a vezetőknek és a szurkolóknak, akiknek hála ez a klub roppant különleges. Szeretném, ha a szurkolóink minden erejükkel támogatnák a csapatot, hogy eredményesen zárjuk a szezont. Minden Arsenal-szimpatizánsnak üzenem, tartsák tiszteletben a klub értékeit! Örökké szeretni és támogatni fogom az Arsenalt.”

Wenger a sok trófea mellett talán arra lehet a legbüszkébb, hogy a 2003/04-es idényben veretlenül lett bajnok a csapattal. A Bajnokok Ligája döntő bár összejött nekik, de a serleget sose tudták elhódítani.

Most kezdődnek a találgatások, hogy ki lehet majd a francia edző méltó utódja, de ezek egyelőre csak pletykák. Wenger befejezi az idényt az Arsenallal, ami még harcban van az Európa-ligáért is, ahol a csapat kiharcolhatná a Bajnokok Ligája indulást. Egyértelműen szép búcsú lenne. (NSO; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás