promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a negyeddöntős párharcok a Bajnokok Ligájában
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Nyonban rendezett pénteki sorsoláson úgy jött ki a dolog, hogy a tavalyi két döntős már a negyeddöntőben összekerül egymással. Akkor mondhatni ”simán” győzött a Real, de egy oda-visszavágón azért most nem lesz olyan könnyű dolga a címvédőnek, és talán jóval nyitottabb is lesz a párharc.

A két versenyben maradt angol csapat, a Liverpool és a Manchester City egymással került össze. Jól ismerik egymást, és a Liverpool támadó focival januárban le tudta győzni a Cityt 4-3-ra a Premier League-ben, szóval igen pikáns összecsapásra lehet számítani. Akik az angol focit szeretik, azok viszont nem lehetnek boldogok, mivel csak egy PL csapat lesz az elődöntőben.

Összejött két egyértelműbb párharc is, ami a Sevilla - Bayern München és a Barcelona – Roma meccs lesz. A két favoritot nevét biztosan nem kell kimondanunk, de mint tudjuk, itt már nincs könnyű meccs. Ettől függetlenül a Bayern és a Barca továbbjutásának áll a zászló.

Mindent leszámítva úgy érezzük, hogy kiegyenlített küzdelmeket fogunk látni. Az első mérkőzéseket április 3-án és 4-én játsszák, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor. A döntőt május 26-án Kijevben rendezik.

BL negyeddöntők:

FC Barcelona (spanyol)-AS Roma (olasz)
Sevilla (spanyol)-Bayern München (német)
Juventus (olasz)-Real Madrid (spanyol)
Liverpool (angol)-Manchester City (angol)

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás