promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coutinho Barcelonába veszi az irányt, míg a Liverpool kárpótolja a szurkolókat
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Telegraph úgy tudja, hogy a spanyolok 142 millió fontot, azaz nagyjából 160 millió eurót tettek le az asztalra Coutinhoért, aki már Neymar távozása óta ki volt szemelve.

A 25 éves brazil így Neymar után az egyik legdrágább igazolás. Mindenképpen ő a téli átigazolási időszak egyik legnagyobb durranása. Bár azért még várjuk ki a végét, de több mint valószínű, hogy nagyon komoly játékosokat nem fognak bezsebelni most a klubok.

Jürgen Klopp a Liverpool menedzsere próbálta maradásra bírni a brazilt, de tudta, hogy Spanyolország az álma, ezért el kellett engednie. Közben már megérkezett 75 millió fontért a holland Virgil van Dijk, aki így a világ legdrágább védője lett. Hát igen, az árak valóban elszabadultak.

A Liverpool vezetése tudja, hogy a szurkolók most csalódottak, és kicsit kárpótolni akarják őket. Aki megvette Philippe Coutinho idei mezét, az 50 font értékű kupont kap. Hozzátették azt is, hogy a mezt nem kötelező visszaadni a kuponért, de nagy kérdés, ki akarja ezután azt hordani? (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás