promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon pankráció lesz az Arénában
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A rajongók újra élőben is részesei lehetnek WWE élménynek és láthatják az összes kedvencünket, hiszen olyan szupersztárok érkeznek Budapestre, mint AJ Styles™, Shinsuke Nakamura™, Charlotte Flair™, The New Day™, Naomi™, Kevin Owens™, Jinder Mahal™. A laikusoknak többnyire AJ Styles neve mondhat a legtöbbet. Akinek nagyon van kedvence, és csak miatta menne ki, akkor tudni kell, hogy a szereplők változhatnak.

Budapesten csak egy estén lesz itt a csapat: 2018. május 14-én hétfőn csapnak majd bele a lecsóba. Jegyek november 24-én 9 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Limitált, exkluzív ring közeli ülőhelyeket tartalmazó VIP csomagok is vásárolhatók a rendezvényre, természetesen jóval borsosabb árért.

Mint tudjuk, a pankráció továbbra is egy show, a WWE pankrátorok pedig különlegesen képzett profi előadók. Hiába mű az egész, néha olyan performanszot csinálnak, hogy az ember álla valóban a földön landol. Aki pedig látta „A pankrátor” című filmet, az mögé tud látni, hogy ezek a kaszkadőr bunyósok valóban kapnak az arcukba, nem is kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás