promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Sport TV-re kerül a Bundesliga
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Tizenkét év után, 2018 őszétől újra a Sport TV közvetíti Magyarországon a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga küzdelmeit – jelentette be a csatorna hivatalos honlapján.

A szerződés értelmében a Sport TV minden kezdési időpontban közvetíthet mérkőzést, az övé a német Szuperkupa is, továbbá joga lesz összefoglalókat és magazinműsorokat sugározni, valamint a másodosztály legjobb meccseit is élőben adhatja.

Az Eb és vb-selejtezők is maradnak a Sport TV-nél, és ők fogják adni a Nemzetek Ligája küzdelmeit is, ami ugyebár a barátságos meccseket váltja és innen is ki lehet majd jutni az Európa-bajnokságra. Szóval elmondhatjuk, a BL elvesztését valóban megpróbálja kompenzálni a csatorna.

„A Bundesliga egyike a világ legerősebb bajnokságainak, és az külön felértékeli a magyar nézők számára, hogy szurkolhatunk magyar játékosoknak és Dárdai Pálnak is. Megérdemelt rangján kezeljük majd a német labdarúgást és az ott játszó magyar labdarúgókat, megfelelő kísérőműsorokkal és hazánk legjobb kommentátoraival készülünk. Óriási öröm számunkra az is, hogy az UEFA új brandjét, a Nemzetek Ligáját is mi hozhatjuk el a magyar nézőknek. Az Eb- és vb-selejtezőknek, illetve két Nemzetek Ligája-sorozatnak köszönhetően négy évig, ha a nyarat leszámítva Európában téttel bíró rangos válogatott meccset keres a néző, a Sport TV-re kell kapcsolnia. Az csak hab a tortán, hogy a kézilabda BL FInal Fourjai után újabb rangos négyes döntőt szereztünk” – mondta a megállapodásról Málnay B. Levente, az AMC Networks International – Central and Northern Europe alelnöke. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás