promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajnokok Ligája: lesznek igen kemény csoportok
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A H-csoportban van benne a címvédő Real Madrid, hozzájuk került még a Dortmund, Tottenham és APOEL hármas. A másik igen erős csoport a H, ahol a Chelsea, Atlético Madrid és Roma hármasa mellé az azeri Qarabag csapata csatlakozik majd. Ők többnyire itt maximum annak örülhetnek majd, hogy ilyen nagy csapatokat láthatnak vendégül hazai pályán. A többieknél kapunk Bayern München - PSG és Barcelona - Juventus összecsapást is.

A BL idei főtáblájának egyetlen magyar játékosa, Gulácsi Péter és az RB Leipzig a többihez képest gyengébb kvartettbe került a Monaco, a Porto és a Besiktas mellé. Bár a csapatok nem a legerősebbek, de talán ez a csoport az, ahol képtelenség megmondani ki lesz az első kettőben, mivel rendkívül kiegyenlített.

blcsop2017
Az év férfi labdarúgója Cristiano Ronaldo lett. „Ugyanazok a célok minden évben, ugyanaz a kihívás – mondta CR. – A portugál válogatottal és a Real Madriddal minden lehetséges. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, és megtisztelő, hogy újra átvehettem ezt a díjat. Köszönöm a csapattársaimnak, nekik is gratulálok."
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás