promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görögországgal kell megmérkőznie a döntőért a férfi vízilabda-válogatottnak
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Jól felkészültünk, kielemeztük az összes olyan játékosukat, akik veszélyt jelentenek. Talán kicsit el is fáradtak, mire ideérkeztek, vagy megzavarodtak a közönségtől, ami itt volt” - értékelt Märcz Tamás, aki saját csapatát is méltatta. Az elődöntőre előre tekintve elmondta, szeretné, ha együttese ott is tudná diktálni a ritmust a görögök ellen, akik, mint fogalmazott, megérdemelten jutottak a négy közé. – „Nagyon jó csapat, szépen játszanak, de azt még jobban szeretem, ahogy az én játékosaim vízilabdáznak.”

„A meccs előtt azt gondoltam, hogy ha nem is ennyivel, de hat-hét góllal jobbak vagyunk az oroszoknál. Jó játék volt a mai, de ezt le kell zárni, és innentől csak az elődöntőre koncentrálni” - hangsúlyozta Vámos Márton.

„Úgy kezdtük ezt a mérkőzést, ahogy egy negyeddöntőt illik, egyből, százszázalékos erődbedobással a meccsben voltunk. Talán bennünk volt az olimpiának az a tapasztalata, hogy nem lehet lassan, álmosan belemenni a negyeddöntőbe, bárki is az ellenfél” - fogalmazott Decker Ádám. Hozzátette, a végén megtehették azt, hogy kiengedtek kissé.

vizimagyor2b
„Arra készültünk, hogy a végét nem fogják bírni, ezzel ellentétben már az elején állva hagytuk őket. Ez jelzi, hogy milyen koncentráltan ugrottunk a vízbe” - nyilatkozta Gór-Nagy Miklós. – „Nemcsak a győzelmet kell értékelni, hanem azt is, hogy milyen jó játékkal győztük le az orosz csapatot.”
 
Magyarország-Oroszország 14-5 (5-0, 3-1, 3-3, 3-1)

A Märcz Tamás irányította gárda csütörtökön 20.30-tól a görögökkel mérkőzik meg a döntőbe kerülésért. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás