Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Piros, a fekete alsógatya, és Wimbledon

Piros, a fekete alsógatya, és Wimbledon

Sport & Szabadidő

Piros, a fekete alsógatya, és Wimbledon

Sport & Szabadidő

Promotions 10:16
Wimbledon jelenleg nem azzal van elfoglalva, hogy a füves pálya rommá kopik az elődöntőkre, és nem tudnak vele mit kezdeni, hanem hogy betartassák mindenkivel a fehér öltözet szabályt. Aki nem ismerné az év harmadik Grand Slam versenyét, azokkal megosztjuk, a wimbledoni tenisztornán csak fehérben lehet pályára lépni.

Lehet ezt szép hagyománynak tekinteni, de rengeteg mindenki szerint baromság, és el kellene hagyni az egészet. Egyik tenisztorna sem írja elő ilyen szigorúan a játékosok viseletét.

Zsombor párosban Vu Ji-pinggel indult a wimbledoni tenisztorna junior versenyén. Ilyen felállásban nagyon megy neki a szekér, mivel első kiemeltként vannak jelen.

Piros és társa is teljesen fehérben volt, de a mérkőzésvezető kiszúrta, amit még a kamera sem tudott, hogy fekete alsógatyát viseltek. Szóval Wimbledonban még az is kiveri a biztosítékot, hogy a fehér öltözet alá milyen alsógatyát vesz fel az ember. A dolgon még a legtöbb külföldi kommentátor is röhögött.
 
De hát ami szabály, az szabály, így megkapták a fehér kölcsön alsóneműt, majd mehettek átöltözni. Ez hála égnek nem zavarta meg őket, és a tunéziai, brazil duót 50 perc alatt lerendezték, így továbbjutottak. (Torony)