promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Piros, a fekete alsógatya, és Wimbledon
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Wimbledon jelenleg nem azzal van elfoglalva, hogy a füves pálya rommá kopik az elődöntőkre, és nem tudnak vele mit kezdeni, hanem hogy betartassák mindenkivel a fehér öltözet szabályt. Aki nem ismerné az év harmadik Grand Slam versenyét, azokkal megosztjuk, a wimbledoni tenisztornán csak fehérben lehet pályára lépni.

Lehet ezt szép hagyománynak tekinteni, de rengeteg mindenki szerint baromság, és el kellene hagyni az egészet. Egyik tenisztorna sem írja elő ilyen szigorúan a játékosok viseletét.

Zsombor párosban Vu Ji-pinggel indult a wimbledoni tenisztorna junior versenyén. Ilyen felállásban nagyon megy neki a szekér, mivel első kiemeltként vannak jelen.

Piros és társa is teljesen fehérben volt, de a mérkőzésvezető kiszúrta, amit még a kamera sem tudott, hogy fekete alsógatyát viseltek. Szóval Wimbledonban még az is kiveri a biztosítékot, hogy a fehér öltözet alá milyen alsógatyát vesz fel az ember. A dolgon még a legtöbb külföldi kommentátor is röhögött.
 
De hát ami szabály, az szabály, így megkapták a fehér kölcsön alsóneműt, majd mehettek átöltözni. Ez hála égnek nem zavarta meg őket, és a tunéziai, brazil duót 50 perc alatt lerendezték, így továbbjutottak. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás