promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szépen fogytak a jegyek a vizes vb-re
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hát igen, a leglátványosabb eseményre már hónap óta nincsen jegy. Borsa Miklós, a Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője vasárnap délelőtt sajtótájékoztatón elmondta, hogy a nyíltvízi hosszútávúszó-, a szinkronúszó-, a műugró-, az úszóversenyekre, valamint a vízilabda-mérkőzésekre az eventim.hu oldalon keresztül néhány belépőhöz még hozzá lehet jutni.

Az úszóesemények iránt igen nagy az érdeklődés, így van olyan nap, amikor már nemcsak az esti döntőkön, hanem a délelőtti selejtezőkön is garantált a teltház a csaknem 12 és fél ezer férőhelyes Duna Arénában.

Borsa Miklós beszélt arról is, hogy a vizes vb egyes eseményeit ingyenesen is meg lehet tekinteni, így többek között a július 14-ei megnyitóünnepséget.

vizesvbmegnyb
„Szeretettel várjuk a nézőket a Duna-partra, a budai és a pesti alsó rakpartra, valamint az Erzsébet-hídra, ahonnan jól lehet majd látni a tűzijátékot, valamint a vízi és fényeffekteket” - fogalmazott a szóvivő. Hozzátette: az említett helyszíneken tíz óriáskivetítőn is nyomon lehet majd követni a megnyitó eseményeit.

Ingyen lehet megnézni a július 30-án a Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő záróünnepséget is, bár ehhez regisztrálni kell. Ugyancsak ingyenesen tekinthetőek majd meg az augusztus 7. és 20. között Budapesten és Balatonfüreden rendezendő masters világbajnokság eseményei. A HVG közben már kinyomozta, hogy a fellépő CeeLo Green lesz majd a megnyitón. (MTI;Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás