promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Németország nyerte meg a Konföderációs Kupát
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Azt majd a FIFA eldönti mit akar ezzel a kupasorozattal, de megy a szóbeszéd, hogy teljesen át fogják alakítani. Mindenestre egy nagy főpróba volt ez a VB előtt Oroszországban. Ami biztos, egy nagyon fiatal német válogatott verte meg Chilét. Elég csak azt a statisztikát nézni, hogy a chilei kezdő összesen 933 alkalommal húzhatta magára a címeres mezt a felnőttek között, míg az ellenfélnél ez a szám mindössze 182.

A tapasztalat és a több lehetőség is Chile mellett szólt, de elég volt egy gigantikus hiba, hogy eldőljön a mérkőzés. Marcelo Díaz szerencsétlenkedett a védelemben, majd Timo Werner kihagyhatatlan helyzetbe hozta Lars Stindlt, aki be is lőtte a meccs egyetlen gólját.


Chile többször is megingott, hiába akartak annyira egyenlíteni, a németek többször is pontot tehettek volna a meccs végére. Löwöt sokan leszólták, hogy ilyen tapasztalatlan csapatot vitt ki, de mégis bejött, és a jövő futballistái emelhették most magasba ezt a trófeát.

A torna kapusa a chilei Claudio Bravo lett, míg a német Timo Werner kapta az Aranycipőt, két gólpassza miatt. (NSO; Torony)

chilnemkonf17chilnemkonf17stat
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás