promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Babos és Fucsovics ellenfele is megvan Wimbledonban
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A füves pályás Grand Slam-tornán pénteken készítették el a sorsolást, és - a viadal honlapja alapján - egyik magyar játékosnak sem volt szerencséje. Lesz ami lesz alapon kell játszani, de ilyen szintű játékosok ellen már a jó helytállás is nagy siker. Egyértelműen Babos járt rosszabbul, de Müller ellen sem jó dolog találkozni első körben, viszont őt megverni nem lehetetlen küldetés.

A 26 éves Caroline Wozniacki korábban vezette a világranglistát, jelenleg a hatodik helyen áll - Babos a 42. A magyar játékos honlapja szerint a rivális eddig 25 WTA-versenyt nyert egyesben, 2009-ben és 2014-ben döntős volt a US Openen. Wimbledonban 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben, 2014-ben és 2015-ben is bejutott a 16 közé, tavaly viszont az első fordulóban búcsúzott az orosz Szvetlana Kuznyecova ellenében. Wozniacki idén döntős volt Dohában, Dubajban és Miamiban, az Australian Openen a 3. fordulóig, a Roland Garroson pedig a negyeddöntőig jutott. Jelenleg éppen elődöntőt játszik Eastbourne-ben.

Az észak-angliai Ilkleyben rendezett múlt heti tornát megnyerő, és ezzel szabadkártyához jutó Fucsovics Márton vetélytársa a 34 éves Müller lesz a 64 közé jutásért. A rivális jelenleg a 26. a világranglistán  - Fucsovics a 107. -, és pályafutása során két tornát nyert, mindkettőt idén, előbb Sydneyben, majd a hollandiai 's-Hertogenboschban, utóbbit füvön. Az ”s” nem véletlenül került oda, így kell írni a város nevét.
 
Babos Tímea párosban is érdekelt lesz Wimbledonban, a cseh Andrea Hlavackovával alkotott duójukat a negyedik helyen emelték ki. Babosnak nem igazán megy egyesben, egyértelműen a páros mérkőzésekre kell koncentrálnia.
 
A további párosításokért a hivatalos honlapon lehet kutakodni.(MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás