promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szurkolók teljesen kiborultak az andorrai zakó után
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A pireneusi miniállam csapata, amely amatőr játékosokból áll és 186. a világranglistán, története során először szerzett gólt Magyarország ellen, ráadásul Marc Rebes 26. percben fejelt találatával meg is nyerte a találkozót. Andorra ezt megelőzően 2004 októberében, Macedónia legyőzésével szerzett három pontot tétmérkőzésen, és hát igen, az nem ma volt.

Akárhogy nézzük, a szurkolók 2 ezer kilométert utaztak, hogy buzdítsák a magyar csapatot. Mi ez, ha nem fanatizmus? Persze egy ilyen kis ország ellen el is várták volna a győzelmet, ami valljuk be kötelező volt, de még az utolsó másodpercekben is a döntetlenért kellett küzdeni.

A megalázó vereség után a focisták megpróbáltak odamenni a szurkolókhoz elnézést kérni, de ezt most lehet nem kellett volna. Sem Dzsudzsák Balázs, sem Bernd Strock nem tudta lenyugtatni a kedélyeket, teljesen érhető okokból. Ezeket a jeleneteket direkt nem is mutatta a tévé, mivel már a biztonságiaknak kellett a szurkolók és a válogatott közé állni.

Utána jött a rigmus, hogy a focistáink vegyék le a mezt. A szurkolók persze ezt nem úgy értették, hogy vegyék le, és adják át nekik, hanem hogy nem érdemesek arra, hogy viseljék. Ettől függetlenül néhányan be is dobták azt a tömegbe, akik el is mondták, hogy ”mit” csináljanak vele. Nagyon szomorú képek voltak ezek, akárhogy is nézzük.

Dzsudzsák Balázs a meccs utáni interjúban is sírva kért elnézést, és ő is úgy érezte, hiányoztak a rutinos társai a csapatból. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás