promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Történelmi zakót csináltunk Andorra ellen
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A pireneusi miniállam csapata, amely amatőr játékosokból áll és 186. a világranglistán, története során először szerzett gólt Magyarország ellen, ráadásul Marc Rebes 26. percben fejelt találatával meg is nyerte a találkozót. Andorra ezt megelőzően 2004 októberében, Macedónia legyőzésével szerzett három pontot tétmérkőzésen.

Bernd Storck szövetségi kapitány csapata, amelyben Tóth Bence újoncként szerepelt, a kínos vereség ellenére megtartotta harmadik helyét a csoportban, de immár nyolc pont a hátránya pótselejtezőt érő második helyen álló Portugáliával szemben.

Ez lényegében már teljesen mindegy, mert a világbajnokságtól teljesen messze voltunk, de így már keresztet vethetünk rá végleg. Persze eddig is az volt a cél, hogy építkezzünk, de talán ilyen játékot így sem engedhetnénk meg magunknak. Itt profi futballisták játszottak olyanok ellen, akik munka mellett fociznak, vagy épp a spanyol ötödosztályban szerepelnek.
 
Storck a nyilatkozatában vállalta a felelősséget, és szerinte sem volt a megfelelő időpont, hogy a jövőről beszéljenek, és nem bocsánatos, ami a mérkőzésen történt.
 
A magyarok legközelebb augusztus 31-én Lettországot fogadják a kvalifikációs sorozatban. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás