promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Játszhatnak az U17-esek a világbajnokságért
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A magyar válogatott pénteken a negyeddöntőben öngóllal kapott ki 1-0-ra a törököktől. A szomorú, hogy tényleg jól játszottunk, de a mezőnyfölényünket nem tudtuk kihasználni. Ha megnyerjük a meccset, utána az angolokat kapjuk, és valószínű, hogy kiesünk a gigaerős keretük ellen, de már kint lettünk volna a vb-n.

Szélesi Zoltán együttese kedden 12 órától Zágrábban a francia csapattal találkozik, melyet a csoportküzdelmek nyitányán a magyarok 3-2-re legyőztek egy bravúros meccsen. Sajnos van három hiányzónk, így nem lesz egyszerű mérkőzés, plusz sokan úgy látják, akkor a franciák lenéztek minket, így ezt az előnyünkre tudtuk fordítani a meglepetés erejét használva.

„A csoportmeccs előtt is azt mondtam, és most is azt mondom, hogy a francia válogatott előrébb tart, mint a magyar, ők a meccs esélyesei. Ennek ellenére minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a jó eredményért, minden játékos, és minden stábtag azért dolgozik, hogy készen álljunk az előttünk álló feladatra, hiszen egy nagyon fontos meccs jön egy kiváló ellenféllel szemben” - idézi Szélesit az MLSZ.

A három hiányzó mind eltiltás miatt nem lehet ott a meccsen: Csonka András, Majnovics Martin és az egyik legnagyobb mostani tehetségünk Szoboszlai Dominik. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás