promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem is nagyon voltak elődöntők a BL-ben
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mindenki nagyobb harcra számított, de ez nem igazán jött össze. Talán az Atllético még a tegnapi meccsen valamennyire meg is tudta ráncigálni a Real bajszát, de a 3-0 után valószínűleg senki sem hitte el, hogy továbbjuthatnak. Ők ezt megtették, ezért volt izgalmas a meccs eleje. A Monacot, akit nagy esélyesnek láttak a döntőbe jutásra, tényleg nem tudott mit tenni a Juventus ellen. Ez a taktika még a Real ellen is jövedelmező lehet az olaszoknak.

Bár Buffon nem így látta: „Pokoli nehéz volt a továbbjutás, még annak ellenére is, hogy idegenben 2-0-ra nyertünk. Ha elszállunk magunktól, komoly gondjaink lehettek volna. Így is megszenvedtünk a sikerért, de ha a megfelelő mentalitással lépsz pályára, túl tudsz lépni a nehéz pillanatokon” – mondta a Monaco ellen 2-1-re megnyert hazai visszavágó után a kapus, akivel a hálóban 12 mérkőzés óta veretlen a Juventus a BL-ben, ilyen sorozatra még nem volt példa a klub történetében.

A kapusnak, bármennyire is nagy legenda, hiányzik a Bajnokok Ligája trófea a vitrinjéből, így neki még különlegesebb lesz a döntő.

A Real Madrid közben, amióta Bajnokok Ligájának hívják a sorozatot, lehet az első címvédő. Pont ezért mondogatják mindig, hogy jól van felépítve a sorozat, mivel nem volt még példa címvédésre.
 
„A Juventusnál lettem férfi és jobb játékos. Nagyszerű csapat, különleges lesz ellenük döntőt vívni, hiszen a Juvét mindig is a szívemben őrzöm. Csodálatos finálét várok, mindkét csapat teljesen megérdemelten jutott el a döntőig, nagyon kemény ellenfeleken keresztül. Rengeteget dolgoztunk, ennek az eredménye, hogy egymás után két szezonban is kivívtuk a döntőbe jutást. Óriási öröm ez a továbbjutás, mindent a csapatnak köszönhetünk, büszke vagyok mindenkire. Most van még három bajnoki mérkőzésünk, aztán talán lesz időnk a döntőre is gondolni” – mondta a sajtótájékoztatón Zinédine Zidane.

A döntőt június 3-án a cardiffi Millennium Stadionban játsszák.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás