Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Döntetlennel a továbbjutás kapujában az U17-esek

Döntetlennel a továbbjutás kapujában az U17-esek

Sport & Szabadidő

Döntetlennel a továbbjutás kapujában az U17-esek

Sport & Szabadidő

Promotions 16:18
A szinte teljesen veszélytelenül futballozó skótok a kétszer negyvenperces összecsapás első félidejének végéhez közeledve egy ártalmatlannak tűnő szabadrúgásból szereztek vezetést. A franciák elleni nyitómérkőzésen számtalan nagy bravúrt bemutató, még mindig csak 15 éves Ásványi Balázs rosszul jött ki, a hasa alatt elcsúszott a labda, amit a skótok támadójának, Zak Ruddennek már csak az üres kapuba kellett passzolnia.

A magyarok a második félidő elején szabadrúgásból egyenlítettek, Szerető Krisztofer nagyjából 20 méterről nagyszerűen tekert a bal felső sarokba.

A négy csoportból az első két-két helyezett jut a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódik a torna. Az Eb öt legjobbja részt vehet októberben az U17-es világbajnokságon.

A franciák, akiket legyőztünk 3-2-re az első meccsünkön, 7-0-ra kalapálták le Feröert, így nem kétséges, hogy mi sem a döntetlenre fogunk hajtani. A francia csapat természetesen a skótokkal mérkőzik meg az utolsó meccsen, ami nem lesz könnyű menet. (MTI; Torony)

A csoport jelenlegi állása:

csop