Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Messi egyetlen egy ember mezét kérte el életében

Messi egyetlen egy ember mezét kérte el életében

Sport & Szabadidő

Messi egyetlen egy ember mezét kérte el életében

Sport & Szabadidő

Promotions 17:50
Mondhatnám azt, hogy csak akkor pályáznak az ötszörös aranylabdás mezére, ha a Barcelona valami kiscsapat ellen játszik, de volt rá példa, hogy a Juventus két védője, Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini vitázott azon, hogy a lefújás után ki kapja meg Messi mezét. Végül Bonucci lett a győztes.

A mez csere szerintem egy szép tradíció. Például amikor Casillas cserélt mezt Buffonnal, ott azonnal tudtuk, hogy az a dressz nem az internetre fog felkerülni, hogy eladják jó pénzért, hanem bekeretezve a falra.

De a mez elkérését talán a Pepsi reklámja figurázza ki a legjobban. Persze a valóságban egy Beckham mezt akkor is eltettél volna, ha vérbeli Juventus drukker vagy.

Azonban visszatérve Messire, ő is visszaemlékezet, hogy csak egyetlen egyszer kért el mezt életében, és talán a Barca drukkereknek is le fog esni az álla, kié volt az: „Nem igazán szeretek mezt cserélni az ellenféllel, nekem ez egy furcsa gesztus. Persze, ha kérik a trikómat, szívesen odaadom, de én sosem kérem a cserét. Egész pályafutásomat alatt egyetlen egyszer kértem el az ellenfél szerelését, mikor Zinédine Zidane ellen játszottam.” (Torony; NSO)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria