Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ibrahimovicnak esze ágába sincs visszavonulni

Ibrahimovicnak esze ágába sincs visszavonulni

Sport & Szabadidő

Ibrahimovicnak esze ágába sincs visszavonulni

Sport & Szabadidő

Promotions 09:46
A csatár az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntő múlt csütörtöki visszavágóján szenvedett súlyos térdsérülést, amikor egy felugrás után rosszul fogott talajt. Azt még nem tudni, pontosan mennyi időt kell kihagynia - további vizsgálatok várnak rá -, de az biztos, hogy ebben az idényben már nem számíthat rá a vezetőedző José Mourinho.

Persze itt már beindult a pletykagépezet, hogy a sérülés véget vethet a 35 éves csatár karrierjének. Ha tényleg 9 hónapos kihagyás várna rá, akkor a következő idény elejéről is lemaradna.

ibra2
 
"Köszönöm a rengeteg támogatást és szeretetet, amit kaptam. Mint minden máson, ezen is túl fogok jutni, és erősebben fogok visszatérni. Eddig is jobbára egy lábbal játszottam, úgyhogy nem lesz gond. Egy dolog viszont biztos: én vagyok az egyetlen, aki eldönti, mikor van vége. Az, hogy feladjam, nem opció. Hamarosan találkozunk" - írta Instagram-oldalán Ibrahimovic, aki először nyilatkozott sérülése óta.

Egyelőre nem tudni, hogy a 35 éves svéd támadó - aki a mostani idényben 28 gólt szerzett klubcsapatában - hol folytatja pályafutását, ugyanis még nem írta alá egyéves hosszabbítási opcióját a Manchester Uniteddel, amely tavaly nyáron szerződtette a Paris Saint-Germaintől. Ibra eléggé optimista, és szükség is van erre a hozzáállásra. Egy biztos, látni fogjuk még a pályán. (MTI; Torony)