promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt vannak a Bajnokok Ligája és az Európa-liga elődöntő párosításai
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bajnokok Ligája

Már kiderült, hogy nem lesz spanyol házi döntő, csak elődöntő, mivel a két spanyol gigász már itt találkozik egymással. Ezzel eldőlt, hogy nem ismétlődik meg a 2015–2016-os idény fináléja, melyben a Real Madrid a tizenegyespárbajban győzte le az Atlético Madridot. Igazából a BL-ben mindig is jobban teljesített a Real a városi riválisa ellen, de egyértelműen kiszámíthatatlan a párharc.

A Monaco és a Juventus eddig négyszer csapott össze egymással a legrangosabb európai kupasorozatban. A múlt a torinói drukkereknek lehet kedvesebb: a Juventus egy döntetlen és egy vereség mellett két győzelmet tudhat magáénak a Monaco ellen. Ahogy elnéztem a szavazásokat, mindenki a Juventus győzelmét várja, de elég nagy hiba lenne leírni a Monaco csapatát, ami iszonyatosan össze van most rakva. De ott van a másik oldal is, az olasz óriások, akik 3-0-al ütötték ki a Barcelonát.
 
Elődöntők:

Real Madrid (spanyol)–Atlético Madrid (spanyol)
AS Monaco (francia)–Juventus (olasz)

Az elődöntő első találkozóit május 2-án és 3-án, míg a visszavágókat egy héttel később rendezik.

A finálénak június 3-án a cardiffi Millennium Stadium ad otthont.

Európa-liga

euro

Őrület volt a legjobb négy közé jutásért, mivel a négy mérkőzésből 3 hosszabbításba torkollott, a Besiktas – Lyon meccsén pedig még 11-es párbaj is volt. Itt a Lyon lőtte tovább magát, akiknek az Ajax lesz az ellenfele, akik a hosszabbításban piros lap után tudtak felállni.
 
Egy fokkal pikánsabb lesz a Celta Vigo és a Manchester United küzdelme. Nagyon úgy néz ki az angolok már nem tudnak odaérni a BL-t érő helyre a Premier Leagueben, így első számú céllá tűzték ki az Európa-liga megnyerését, amit ráadásul még sosem tudtak elhódítani. Ezt talán egy kisebb előrehozott döntőnek is nevezhetjük, mivel talán a két legerősebb csapat találkozik egymással.

Elődöntők:

Ajax (holland)–Olympique Lyon (francia)
Celta Vigo (spanyol)–Manchester United (angol)

Az első mérkőzéseket május 4-én, a visszavágókat május 11-én rendezik.

A finálénak Stockholm ad otthont május 24-én. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás