promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Női orgazmus zavarta meg az egyik Challenger-tornát
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Frances Tiafoe és Mitchell Krueger játszott egymás ellen, előbbi pont adogatott, amikor hangos női nyögések kezdték el megzavarni a csendet. Ugyebár a tenisznél a közönségnek illik csöndben lenni az adogatások közben, hogy kellően tudjanak koncentrálni a játékosok. Sarasota Open amúgy sem nagy torna, a közönség apró, és házak is vannak a közelben, szóval azok valamelyikében folyhatott a lepedőakrobatika.

A lenti videóban, 0.12-nél már előkerülnek a hangok. Tiafoe meg is áll egy pillanatra, és egy hatalmas vigyorral veszi tudomásul, hogy nem mindenki az ő meccsüket követi. Krueger közben a hang forrása felé küld egy labdát, afféle szerelmeslevélként.
 
Ezután folytatódott a meccs, de nem sokáig, mert 1.50-nél újra indul az orgazmus, bár valószínűleg még nem is lett vége. Tiafoe ezután elordította magát: „Nem lehet ennyire jó!” A közönség ekkor adta meg magát végleg és hangosan felnevetett. Ekkor mi már nem halljuk, de a közönség biztosan, mivel az egyik anyuka meg is kéri a gyerekét, hogy fogja csak szépen be a fülét.

Az orgazmust a világranglista 87. Tiafoe kezelte poénosabban és jobban, mivel 6-3, 6-2-re megnyerte a meccset. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás