promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem lenne hülyeség Puskásról egy világszínvonalú film
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Producerként régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskásról egy izgalmas, a közönségnek is érdekes filmet készíteni. Elkezdtük a munkát Joe Eszterhasszal, aki már dolgozik a film forgatókönyvén. Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt” - jelentette be Andy Vajna.

Joe Eszterhas magyar származású amerikai író és producer, olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint az Elemi ösztön, a Flashdance, a Music Box, vagy a Showgirls.

„Puskást a világon mindenhol ismerik, sok helyen még a mai napig Magyarországról Puskás neve jut először az emberek eszébe. Itt volt az ideje, hogy a Puskás életéről film készüljön. Egyelőre dolgozunk az ötleten, sok a nyitott kérdés, de mindenképpen egy nagyszabású nemzetközi, magánfinanszírozású produkcióban gondolkodunk” - idézte a közlemény Andy Vajna producert, aki eddig csaknem hatvan film elkészítésében működött közre.

Puskásról eddig egy film készült: a Puskás Hungary című dokumentumfilm 2009-ből. Ha Eszterhas profi forgatókönyvet tesz le az asztalra, amiben nem kételkedünk, és kap egy nagyszerű rendezőt a dolog, akkor csak jó sülhet ki belőle. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás