Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jó kis nevek lesznek Magyarország első ATP-tornáján

Jó kis nevek lesznek Magyarország első ATP-tornáján

Sport & Szabadidő

Jó kis nevek lesznek Magyarország első ATP-tornáján

Sport & Szabadidő

Promotions - 2017.03.30. 10:15
Richter Attila főtitkár a szövetség honlapján közölte, hogy szombaton kezdődtek meg a munkálatok a NEK-ben és a szomszédos, Folyondár utcai Vasas-telepen.

„A keménypályán fel kell építeni egy mobil salakpályát, ehhez le kellett bontani a sátrakat, majd felhúzni egy fix vázas sátrat, amelyben megfelelő hőmérsékletet kell biztosítani a munkához éjjel-nappal” - mesélte a főtitkár, hozzátéve, a külső pályákon a mobil lelátókat elkezdték építeni, az egyes számú mérkőzéspályán is dolgoznak már, és ehhez külföldi segítséget is igénybe vesznek. A 3500 férőhelyes centerpályát a hét második felében kezdik el kialakítani.

„Eddig időben vagyunk, és ha az időjárás kitart, akkor nem lesz gond” - jelentette ki Richter Attila.

hten
A 482 060 euró (149,4 millió forint) összdíjazású versenyre a hírek szerint már ötezer jegy és bérlet kelt el. A szervezők a környék nagyobb parkolóiból és parkolóházaiból külön buszjáratot indítanak, mely folyamatosan szállítja majd a nézőket a NEK-hez.
 
Magyarország első ATP-tornáján eddig többek között a francia Lucas Pouille és Gilles Simon, a ciprusi Marcos Baghdatis, a szerb Viktor Troicki, a spanyol Fernando Verdasco, a horvát Ivo Karlovic és az ukrán Alekszandr Dolgopolov jelezte részvételét.

Ahhoz képest, hogy ATP 250-es tornáról van szó, ez egy igen komoly neveket tartalmazó felhozatal, és biztosan nagyon jó játékot láthatnak majd a nézők. (MTI; Torony)

Legolvasottabb hírek