promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érd el nyárra az álomalakot – Czanik Balázs segít!
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény és nem mindennapi munkába kezd Czanik Balázs száz szerencsés kiválasztottal: a Capoeira-aerobik kitalálója úgy döntött, néhány embernek segít elérni nyárra az álomalakot.

A személyi edző elárulta: az a célja, hogy egyszerre minél több embernek segíthessen a fogyásban úgy, hogy előzetes konzultációk után egy teljesen személyre szabott étrendet és edzésprogramot állít össze. A cél azonban nem az, hogy minél több kilótól megszabaduljanak a jelentkezők, hanem hogy egy életen át tartó egészséges életmódot alakítsanak ki.
 

„A program lényege az, hogy minél több embert sikerüljön lefogyasztani a három hónap alatt, amit célul tűztünk ki. Azonban, mivel mindenkinek személyesen állítjuk össze az étrendet és az edzéseket, ezért az első etapra, amely április 1-jén kezdődik, összesen száz embert fogunk kiválasztani. Jelentkezni még most is tud bárki, aki el tud jönni a budapesti edzésekre, sőt, a vidékieket és akár a külföldön élőket is ugyanúgy várjuk, hiszen az ő edzéseiket videókon osztjuk meg, vagy a helyi capoeria-edző fog segíteni. Az azonban fontos, hogy a három hónap elején és végén találkozzunk egy személyes konzultáción: az elején egy komplett állapotfelmérést végzünk, melyben vizsgáljuk a testzsírt százalékot és természetesen a súlyt is, a végén pedig megnézzük az elért eredményeket” – mesélte Czanik Balázs.

czanik2
 

Jól hangzik, hogy három hónap alatt el lehet érni a bomba alakot, de természetesen a program sem csodát ígér, hiszen a tartós fogyás csak kitartó munkával és életmódváltozással érhető el.
 

„Nem lehet megmondani, hogy mi az ideális súlyveszteség, ami 3 hónap alatt elérhető, hiszen teljesen másképpen fogy egy olyan ember, akin 30 kiló felesleg van, mint egy olyan, akin esetleg csak néhány. A három hónap során folyamatosan mindenkinek fogjuk a kezét, szakszerű tanácsokat kapnak a résztvevők. Aki végig tud csinálni egy ilyen programot, az már mindenképpen sikeres, hiszen megérti, hogy az egész életét egészségesebben kell élnie, a fogyás emellé pedig egy hatalmas pluszt jelent. A személyre szabott étkezéssel és edzésekkel pontosan az a célunk, hogy senki ne a drasztikus diétákat és a hirtelen fogyást válassza, hiszen ezek csak ideig-óráig sikeresek, végül a leadott kiló többszöröse szalad vissza. A cél egy olyan életmód kialakítása, amelyet később is könnyedén tudunk tartani” – tette hozzá Czanik Balázs.
 

Jelentkezni a www.facebook.com/balazsfitness oldalon tudtok privát üzenetben! /Támogatói tartalom/

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás