promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dárdai csapata majdnem megverte a Bayern Münchent
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Dárdai Pál megmondta, hogy nem fognak berezelni a Bayerntől. A bajoroknak vannak botladozásai a bajnokságban, de a Bajnokok Ligájában rettegett formában voltak, mivel 5-1-re tudták elkalapálni az Arsenalt. A magyar edző ezzel viszont nem foglalkozott, és csak az járt a fejében, hogy a csapata minél jobban helyt tudjon állni az éllovassal szemben. Minimális célt tűzött ki: gólt kell szerezni a Bayern ellen. Vedad Ibisevicnek ez össze is jött a 21. percben, amivel Manuel Neuer ünneplését is megakadályozta, ugyanis a kapusnak ez lett volna a 100. Bayern-meccse, amin nem kap gólt. Dárdai gárdája nagyon-nagyon közel állt a győzelemhez: öt perc hosszabbítást ítélt a játékvezető, azonban a cserék és ápolások miatt a 96. percben még engedett elvégezni egy szabadrúgást, ami után Arjen Robben lövését még blokkolták, a kipattanót azonban Lewandowski bekotorta.

Így lett 1-1 a mérkőzés, aminek a végét már nem bírták idegekkel a játékosok, és egymásnak mentek.
 
„Nehéz értékelni a mérkőzést… Csalódottak vagyunk, fájó az eredmény. A hosszú hosszabbítás egy bónusz volt a Bayern számára, de addig tart a meccs, amíg a játékvezető le nem fújja. Nem lett volna érdemtelen a győzelmünk. Ettől függetlenül a játékosokra és a szurkolóinkra is büszkék lehetünk” – mondta Dárdai Pál.

„Sikerült megvalósítani a tervünket, különösen az első félidőben. A második játékrészben már nem teljesítettünk olyan jól, a Bayern nagyobb nyomást helyezett ránk. A következő hazai meccsünket a Frankfurt ellen már muszáj lesz megnyerni” – tette hozzá a magyar szakember. (NSO)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás