promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aprópénzért lehet megnézni a portugál – magyar derbit
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A magyar szurkolók 5000 forintos egységáron utalványokat vehetnek, ezeket később válthatják be meccsjegyre, amely feljogosít a belépésre az Estádio da Luz stadionba, ami ugyebár a Benfica otthona – hozta le az MLSZ honlapja. Az egyszerre, egy tranzakcióban vásárolt jegyek egymás mellé, illetve egymás alá szólnak majd a vendégszektoron belül, de a pontos elhelyezkedést csak az utalvány meccsjegyre történő átváltásakor ismerik meg a szurkolók. Valószínűleg a szurkolók szerveznek majd kedvezményes utazást is a helyszínre, ezeket általában szurkolói buszokkal szokták megoldani.

Az utalványokat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a Ticket Express budapesti irodáiban, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban lehet megvásárolni. A vásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, de a portugál jogszabályoknak és az ottani, szigorú jegyértékesítési szabályoknak megfelelően egy személyazonosító okmány számát minden esetben meg kell adni. A megadott személyazonosító okmány száma a jegybirtokos nevével együtt rákerül a meccsjegyre, és a stadionban ellenőrizhetik az adatok egyezőségét, ezért javasolt az utazáshoz használt útlevél vagy személyi igazolvány számát megadni. A jegyértékesítés legkésőbb a mérkőzés előtt öt nappal, március 20-án lezárul.

A magyar válogatott négy fordulót követően hét ponttal a harmadik helyen áll a B csoportban, öt ponttal lemaradva az éllovas svájci és kettővel a portugál együttes mögött.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás