promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örömteli és sikeres mozgásra vágysz? – Czanik Balázs Capoeria Aerobik 5. DVD-je a nyerő
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„A Capoeira Aerobik 5. címében a szám nem az nehézségi fokot jelzi, tehát nem keményebb lett az edzés, csupán minden alkalommal más testrészre helyezem a hangsúlyt. Ezúttal azokkal fogok nagyon jót tenni, akik sokat ülnek például a munkájuk miatt, hiszen a gerinc mellett futó és a tartóizmokat, valamint a törzset erősítjük. Az edzés alatt formáljuk a csípő, a derék és a fenéktájékot, így nem csak a hátfájás szűnik meg, de a kilók is leszaladnak. A jól ismert Capoeira Aerobik mozgásformát ezúttal izgalmas szakmai újításokkal egészítem ki, és plank elemeket is felhasználtam az edzés kialakítása során” – kezdte Czanik Balázs személyi edző, a Capoeira Aerobik megteremtője.

A személyi edző által életre hívott Capoeira Aerobik mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki bátran kipróbálhatja otthon is.

„Nagy előnye az edzésnek, hogy nincs bonyolult koreográfiája, nem kell hosszú mozdulatsorokat észben tartani, így aerobik és edzőtermi tapasztalatok nélkül, kezdők számára is egyszerűen elvégezhető mozgásról van szó, korra és nemre való tekintet nélkül. Fontosnak tartom, hogy aki nem csak azért kezdi el az edzéseket, hogy egészséges legyen, hanem fogyni is szeretne, az kapjon valamiféle motivációt. Ezért a Capoeira Aerobik 5. DVD-n olyan emberek is szerepelnek és velem együtt végzik a gyakorlatokat, akik ezzel módszerrel már sikeresen leadtak 20 vagy akár 30 kilót is – ezzel inspirálva azokat, akik még csak most vették rá magukat a rendszeres mozgásra” – mesélte Balázs.

Czanik Balázs Capoeira Aerobik 5. DVD
https://www.facebook.com/pg/balazsfitness
www.pillangokiado.hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás