promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Serena Williams mindenkit lemosott Wimbledonban
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az ötödik helyen kiemelt Babos Tímea, Jaroszlava Svedova kettős a szombat esti fináléban 6:3, 6:4-re kikapott a Serena Williams, Venus Williams duótól. Az 1 óra 27 perces mérkőzés után Babos elmondta, természetesen sajnálja a döntő elvesztését, de nagyszerű érzés volt számára ismét a wimbledoni centerpályán játszani. "Hihetetlen élmény! Sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés, de hihetetlenül jól játszott az ellenfél, főleg Serena. Mi is mindent megtettünk a győzelemért, jó meccs volt" - fogalmazott saját honlapján Babos.

A 23 éves teniszező köszönetet mondott a találkozóra kilátogató magyar szurkolóknak a támogatásért. "Rengeteg magyar szót hallottam a döntő alatt, kórusban skandálták a nevemet. Egyszerűen libabőrös vagyok még most is."

Babos Tímea 2014-ben női párosban a francia Kristina Mladenovic, tavaly pedig vegyespárosban az osztrák Alexander Peya oldalán szerepelt az angliai Grand Slam-torna fináléjában. "Újabb, a döntősöket illető tál a wimbledoni döntő után, de lesz ez még jobb is" - mondta Babos.

Serena Williams bizonyította, óriási fizikai fölénye van a többi női teniszezővel szemben. Egyszerűen úgy állt oda az egyéni döntő után a páros fináléhoz, mintha előtte nem is játszott volna. Most már tényként kezelhetjük, ha formában van se párosban, se egyéniben nem találhat legyőzőre. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás