promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sajnos nem Kassai vezeti az Eb döntőt
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az európai szövetség (UEFA) pénteken délelőtt hozta nyilvánosságra, hogy az Eb-n eddig három meccset vezető, 41 éves Clattenburg fújja majd a sípot a Portugália-Franciaország mérkőzésen. A két partjelző Simon Beck és Jake Collin lesz, míg az alapvonalon Anthony Taylor és Andre Marriner segíti a bíró munkáját. Clattenburg a kontinensviadalon a Belgium-Olaszország és a Csehország-Horvátország mérkőzéseket vezette a csoportkörben, míg a nyolcaddöntők során a lengyel-svájci találkozón bíráskodott.

A mostani játékvezető-küldés megegyezik a Bajnokok Ligája májusi döntőjével, ugyanis a Real Madrid-Atlético Madrid összecsapást is Clattenburg vezette és Kassai volt a negyedik bíró. Mindez azt jelenti, ha az angol bíróval bármi történne a meccs előtt vagy közben, a 40 éves magyar vezetné tovább a mérkőzést. Beszéltünk arról is, hogy Kassinak akkor lett volna nagy esélye a döntőre, ha Wales továbbjut, döntőben ugyanis nem adnának brit bírónak olyan meccset, amiben érdekelt lehet hozzájuk tartozó ország. 

A Saint-Denis-ben sorra kerülő Eb-döntőre Ring Györgyöt jelölték a partjelzők tartalékjának. A Portugália-Franciaország találkozót vasárnap 21 órától rendezik.
Az angol Mark Clattenburg lesz a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjének játékvezetője, míg Kassai Viktor negyedik bíróként működik majd közre a mérkőzésen.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás