promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Williams testvérpár vár Babosékra a wimbledoni döntőben
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az ötödik helyen kiemelt magyar, kazah duó - amely a csütörtöki negyeddöntőben a címvédő és első helyen kiemelt Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai kettőst ejtette ki - 1 óra 13 perc alatt 6:4, 6:2-re győzte le a tizedikként rangsorolt amerikai Raquel Atawo, Abigail Spears párost. Babos női párosban másodszor jutott el a fináléig a füvespályás Grand Slam-tornán: 2014-ben Kristina Mladenoviccsal menetelt a döntőig, egy éve pedig - szintén a francia játékossal - elődöntőig jutott. Tavaly vegyespárosban játszott finálét az osztrák Alexander Peyával. A magyar teniszező eddig mindkét wimbledoni döntőjét elvesztette.

Babosék rögtön az elődöntő elején elvesztették adogatásukat az amerikai kettős ellen,é s bár ez később újra megtörtént, nagy csatában, háromnegyed óra alatt megnyerték az első játszmát. A második szettben kétszer is elvették az amerikaiak adogatását, így kevesebb mint félóra alatt bebiztosították a játszmagyőzelmet és ezzel együtt a döntőbe kerülést.

bab2
 
A döntőben szintén amerikai páros várja őket. Serena és Venus Williams az egyéni küzdelmek mellett párosban is elindultak a tornán. Így valószínűleg nagy felhajtás lesz a női páros döntő körül, amit kevesen szoktak követni, de így azért kicsit más lesz a helyzet. Babosékra nagy ellenfél és feladat vár, de korántsem teljesíthetetlen. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás