promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Martin Atkinson fújja majd a sípot a magyar-portugálon
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Egy biztos az orosz Szergej Karaszjovnál csak jobb lehet. Az Izland – Magyarország meccset vezető birkát a World Referee.com egyik szakírója is elküldte melegebb éghajlatra. A portál amúgy játékvezetők értékelésével foglalkozik. A szakértő szerint a játékvezető időnként túlpörgött, és olyanokat is befújt, amit más bírók ezen a tornán biztosan nem tettek volna meg. Atkinsont már sokan ismerhetik a Premier League-ből. Mindig megjegyzik, hogy a polgári foglalkozása rendőr, de ugyebár most már régóta hivatásos játékvezető. Az Angol labdarúgó-szövetség (FA) Játékvezető Bizottsága (JB) terjesztette fel nemzetközi játékvezetőnek, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 2006-tól tartja nyilván bírói keretében. Martin jó játékvezető, de neki is voltak már rossz meccsei.

A 45 éves szigetországi bíró eddig egy meccset dirigált az Eb-n, a Németország-Ukrajna (2-0) találkozót. Atkinson korábban kétszer fújta a sípot a magyar válogatottnak: 2010 szeptemberében a svédek elleni Eb-selejtezőn (0-2), majd 2013 októberében a hollandok elleni, rossz emlékű, 8-1-es vereséggel végződött vb-selejtezőn.

Az első fordulóban Ausztriát 2-0-ra legyőző, majd Izland ellen 1-1-es döntetlent játszó, ezzel csoportelső magyar válogatott szerdán 18 órától lép pályára Portugália ellen Lyonban.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás