promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar válogatott a mi Leicesterünk
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az osztrákok ellen 2-0-s győzelemmel zárult találkozóra csúcsmennyiségű, több mint 910 ezer fogadás érkezett a Tippmixen, 43 százalék Ausztria, 33 százalék Magyarország sikerére tippelt, 24 százalék a döntetlenben gondolkozott - mondta Kemecsei György, a Szerencsejáték Zrt. Tippmix-szakértője a hirado.hu-nak. A szakértő hozzátette: több mint 2500-an fogadtak minimum kétgólos magyar győzelemre, ennek 13-szoros szorzója volt, legalább 1500 fogadó pedig a végeredményt is pontosan eltalálta. Kemecsei György kiemelte, még kedden is ötszörös oddsszal kínálták Bernd Storck szövetségi kapitány csapatának sikerét.
 
A fogadók 78 százaléka tippelt arra, hogy a tétmeccsen legutóbb 2014. december 12-én gólt szerző Szalai Ádám betalál majd az osztrák kapuba.

A magyar győzelem után nagyjából ezren hisznek abban, hogy Dzsudzsák Balázsék megnyerhetik a tornát, ez még mindig meglehetősen magas oddsszal kínált fogadási lehetőség, igaz, a korábbi 300-szoros nyereményszorzó a keddi meccs után 150-szeresre csökkent.

A magyarok szombaton az izlandiakkal játszanak Marseille-ben, négy nappal később pedig a portugálokkal találkoznak Lyonban. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás