promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dárdai: az első két meccsen pontot kell szerezni
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az M4 riportere Berkesi Judit azt kérdezte az edzőtől, hogy szakértőként, szurkolóként, vagy a válogatott korábbi szövetségi kapitányaként lesz-e jelen a magyar válogatott meccsein? „Ezt a szakértő szót nem igazán szeretem – mondta a Herthával első idényében hetedik helyen végzett edző, aki a játékosok szavazatai alapján az év edzője lett Németországban – mert nekem még sokat kell tanulnom. Én ezt úgy nézem, mint szurkoló, mint egykori csapattárs, és mint volt edző. Ha már kaptam ezt a lehetőséget, akkor szeretném elmondani, hogy én, mint Bundesliga-edző hogy nézem, és miként látom a meccseinket.”
 
Dárdai azon a véleményen van, hogy a pozitív dolgokat kell nézni és fontos, hogy a magyar szurkolók is pozitívak maradjanak. „A kijutás is azért sikerült, mert a média, a szurkolók, a játékosok és a szövetség is összefogott, így aztán összegyűltek a pontok és most itt van a csapat” –mondta Dárdai, aki a három különböző filozófiával játszó ellenfelünk közül úgy érzi, hogy az osztrákok ellen van a legnagyobb esélyünk egy estleges sikerre vagy pontszerzésre, mert Berndt Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya németes stílusban építette tovább a csapatunkat, azaz visszatámadunk és fentebb védekezünk.

„Én azt mondom, hogy az első két meccsből – Ausztria és Izland ellen – nagyon jól ki lehet jönni. Ha jó volt a hosszú felkészülés és a támadójátékban is sikerült javulni, akkor van remény egy jó kezdésre” –zárta mondandóját Dárdai, aki azt hozzátette, hogy az Ausztria elleni mérkőzés első húsz perce után a játékosok testbeszédéből már tisztább képe lesz arról, hogy mire számíthatunk a válogatottól. (M4 Sport)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás