promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borsos árak lesznek az Eb-n!
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A kihelyezett ártáblákról kiderült, hogy azok a drukkerek, akik a helyszínen tekinthetik meg az Eb-találkozókat, drágaságra számíthatnak, és itt nem a Gyűrűk urára kell gondolni. Egy szendvicsért hat eurót, azaz több mint 1800 forintnak megfelelő összeget kérnek el, mellé egy üdítő négy euróba kerül, a sörért pedig hét eurót kell fizetni. Az 1998-as világbajnokságra épült létesítmény környéke sem olcsóbb.

A stadionokban - így a saint-denis-i Stade de France-ban is - a hivatalos ajándéktárgyakat is meg lehet majd vásárolni: a kontinensviadal "Szép játékra" keresztelt labdájáért 140 eurót kell fizetni, a hivatalos programfüzet 10, a Super Victor nevű kabalafigura 20, míg a pólók 25-45 euróba kerülnek.

Tegnap este lement a nyitókoncert is David Guetta jóvoltából. Az ingyenes koncertet az M2 és a YouTube is élőben közvetítette. Rengeteg ember tombolt a Mars-mezőn, az Eiffel-torony pedig hihetetlen színekben pompázott a DJ szett közben.
 
Biztonsági szempontból a csütörtöki napon tapasztaltak alapján nagyjából a repülőtereken jellemző ellenőrzésre lehet számítani, a stadionnál már készen állnak a fémdetektoros kapuk.

A francia-román nyitómeccs pénteken 21 órakor kezdődik. A találkozó játékvezetője Kassai Viktor lesz.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás