promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nadalnak esélyesként kellett visszalépni a Roland Garroson
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 29 éves játékos, aki pont jövő hét  pénteken lesz harminc éves, rögtönzött sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy nem tudja folytatni a teniszt Párizsban, ahol saját bevallása szerint már a csütörtöki második fordulós sikere alkalmával is sérülten játszott. „Gond van a csuklómmal, tegnap injekcióval a karomban teniszeztem, éjszaka azonban egyre nagyobb fájdalmat éreztem" - nyilatkozta Nadal, és hozzátette: pénteken már mozgatni sem tudta a csuklóját.
 
A korábbi világelső spanyol teniszező pályafutását korábban több súlyos sérülés is beárnyékolta: térdproblémák miatt 2009-ben nem tudta megvédeni bajnoki címét Wimbledonban, a 2008-ban Pekingben nyert olimpiai aranya után pedig szintén sérülés hátráltatta abban, hogy megvédje elsőségét a 2012-es londoni ötkarikás játékokon. Nadal most azt mondta, reménykedik abban, hogy a jövő hónapban, Wimbledonban egészségesen ragad majd ütőt.

Így Djokovicnak még nagyobb esélye lesz megszerezni első Roland Garros győzelmét, mert igen nagy nevek kerültek már ki az útjából, úgy mint Federer vagy Nadal. Sokak szerint Murray jó formában van, de továbbra is hullámzó teljesítményt nyújt. A kérdés már csak az, a címvédő Wawrinka meddig jut a tornán. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás