promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utoljára lehet jegyeket szerezni az Eb-re
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A magyar szövetség (MLSZ) közleménye lehozta, hogy ebben a fázisban azonnali vásárlással lehet belépőkhöz jutni, a készlet erejéig. A piacra kerülő jegyek várhatóan hamar gazdára találnak, ezért az érdeklődőknek érdemes előregisztrálniuk az európai szövetség (UEFA) hivatalos jegyértékesítési felületén, mert így értesítést kaphatnak arról, ha a kiválasztott mérkőzésekre jegyek válnak elérhetővé. Egy igénylő nevére továbbra is legfeljebb négy belépő szólhat. Akik korábban kimerítették ezt a keretet, ebben a szakaszban nem tudnak újabb jegyeket vásárolni.
 
A jegyek igénylőinek minden esetben a mérkőzések helyszínén kell lenniük, a belépésnél a rendezők ellenőrizhetik a jegytulajdonosok személyazonosságát, de már egy korábbi cikkben is megírtuk, hogy ezt vehetjük semmisnek is. Aki más nevére regisztrált belépővel akar belépni simán megteheti. Bár azért nem ajánljuk, mert mi sem tudjuk a terrorcselekmények miatt milyen szigorításokat vezetnek be. Hivatalosan a vásárlás után az igénylő személye nem változtatható meg, a megszerzett jegyek nem mondhatóak vissza, nem lehet eladni, továbbadni őket. Ez a felszólítás a jegyüzéreknek szól, de őket aztán nem fogja érdekelni.

A magyar válogatott 44 év után szerepel majd ismét az Európa-bajnokságon: sorrendben az osztrák (június 14., Bordeaux), az izlandi (június 18., Marseille) és a portugál (június 22., Lyon) csapattal találkozik az F csoportban.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás